Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Søndag den 12. marts 2023 

Vær med, når Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber af stablen denne søndag. Sammen gør vi en forskel for mennesker i nød.

Krig i Ukraine, eftervirkningerne fra corona og tydelige konsekvenser af klimaforandringer har kastet verden ud i en alvorlig fødevarekrise. Lige nu mærker vi alle de stigende priser og den skyhøje inflation, og særligt verdens fattigste lande er hårdt ramt. Lige nu har 345 millioner mennesker brug for akut fødevarehjælp. Det tal var i 2019 på 135 millioner.

Søndag den 12. marts kan du være med til at gøre en forskel ved at samle ind til konkrete løsninger og akut nødhjælp, der redder liv. Det kan være uddeling af kontanter, så familier kan købe mad og vand. Det kan være såsæd til nye afgrøder, der kan overleve i lange perioder uden vand. Det kan være opsamlingssøer og vandingsanlæg, så høsten ikke går tabt.

Du kan melde dig som indsamler hos indsamlingsleder Jesper Damgaard på jesper@damgaards.eu . Du kan også tilmelde dig på blivindsamler.dk .

På dagen mødes vi i konfirmandsstuen i Ferslev kl. 10.30, hvor der er kaffe og rundstykker til alle indsamlere, inden vi fordeler os ud på ruterne. Der er både gåruter og bil-/cykelruter - og ruter, der er barnevognsvenlige. Der er varm suppe, når vi igen kommer tilbage. Vær med til en hyggelig og meningsfuld dag.